V.V. de Kieviten - anno 1932
De gezelligste club van de Veluwe!

Nieuws

Kievit in het zonnetje

Afgelopen week heeft Luna haar interview mogen doen na een warme training en is zij daarmee letterlijk een ‘Kievit in het zonnetje’! ⚽☀️

Kievit in het zonnetje

De laatste ‘Kievit in het zonnetje’ is al even geleden, deze keer Sem aan het woord. Hoe fijn is het dat we wel lekker mogen trainen? Hopelijk snel weer wedstrijden!

Korting bij Dojo Huigenbos voor leden van De Kieviten

Dojo Huigenbos en De Kieviten zijn al een tijdje buren van elkaar en hebben nu de handen ineen geslagen om voor hun leden iets extra’s te doen!
Vanaf 1 januari 2021 kan je 10% korting krijgen bij Dojo Huigenbos als je spelend lid bent van De Kieviten. Bij het afsluiten of verlengen van je abonnement bij Dojo moet je aangeven dat je lid bent van De Kieviten en je ontvangt 10% korting per maand op je lidmaatschap bij Dojo Huigenbos.
Voorwaarden:
* Geldt alleen voor spelende leden    
* Minimaal een abonnement voor een half jaar

Kievit in het zonnetje

Deze maand in ‘Kievit in het zonnetje’: Nathan uit JO12.

Nieuw! Elke maand een Kievit in het zonnetje

Deze maand Emily Roozendaal.

Shirtsponsor Walking Football

Donderdag 18 april 2019 heeft het walking football-team van V.V. De Kieviten voor het eerst deelgenomen aan een mini-toernooi, georganiseerd door voetbalvereniging S.V. ’t Harde. Bij deze gelegenheid hebben de OldStars ook hun nieuwe shirts gepresenteerd. Hiervoor willen wij graag onze sponsor, de firma “Blue Label” uit Voorthuizen, bedanken die op een schitterende wijze de bedrukking heeft verzorgd.

Voor een uitgebreid verslag, zie: https://www.de-kieviten.nl/walking-football-nieuws/

dsc01342    dsc01323

Start Walking Football

V.V. de Kieviten is trots om bekend te mogen maken dat wij vanaf het nieuwe voetbalseizoen van 2018 starten met Walking Football.

Walking Football is bedoeld voor mannen vanaf 60 jaar. Het doel is om de gezondheid te verbeteren en daarbij een gezondere leefstijl.

Voor meer informatie, kijk even onder het kopje ‘Walking Footbal‘.

Nieuwe website

Alles heeft een opfrisbeurt nodig, ook een website. Sinds december 2016 heeft V.V. de Kieviten zich versterkt met een nieuwe website waarop alle ins en outs te vinden zijn. Deze website zal niet alleen op zaterdag of zondag te bewonderen zijn, maar de gehele week.

We wensen je veel plezier toe op deze website.