V.V. de Kieviten - anno 1932
De gezelligste club van de Veluwe!

Nieuws

De Kieviten eert trouwe leden met speldjes tijdens nieuwjaarsreceptie

Op 5 januari was onze nieuwjaarsreceptie en hebben daar naast onze traditionele bingo besloten om onze trouwe leden te eren met een speldje. Goud voor leden die 40 jaar of langer lid zijn, Zilver voor leden die langer dan 25 jaar lid zijn en Brons voor leden die 12,5 jaar lid zijn. Een moment om onze langdurige en toegewijde leden in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun jarenlange betrokkenheid bij De Kieviten. Dit doen we voor het eerst en kwamen erachter dat onze administratie (en die van de KNVB) niet 100% op orde is. Zo zou ons 1e lid ingeschreven zijn op 01-05-1990. Dat lijkt niet te kloppen voor een club die ruim 90 jaar bestaat. Bij voorbaat alvast onze excuus als er fouten zijn gemaakt bij de tellingen. Laat het bestuur van de Kieviten vooral weten als er iets niet klopt en dan zullen wij dat rechtzetten.
Dit zijn jubilerende leden van De Kieviten die een speldje ontvangen:
Goud (40 jaar) Zilver (25 jaar) Koper (12,5 jaar)
Time Doppenberg Gerwin Bakker Jan Mink
Leo Essen Evert van Middendorp Erik Aalten
Erwin Brom Rob Grift Jeroen Aalten
Fred van Koot Gerwin van den Hoef Herman Besselsen
W. van den Hoef Harry van Beek Erik Dekker
Wilma Vermeer Willem van Beek Leroy van Hierden
Gert Vermeer Harold Arissen Frank Jansen
Jan Doppenberg Ronald Koetsier Erwin Versteeg
Aart Stok Rien van Middendorp
Hugo Doppenberg Wesley Vermeer
Peter Janssen Joop Willemsen
Bert Jansen Arjan Nagtegaal
Frank Boertje
Igor Leeuwis
Johan van den Tweel
Ronald Arissen
Niet iedereen was aanwezig maar gelukkig toch een aantal:
Foto Brons van links naar rechts: Wesley Vermeer, Ronald Arissen, Erwin Versteeg, Erik Dekker, Jeroen Aalten en Frank Boertje
Foto Zilver: Ronald Koetsier
Foto Goud van links naar rechts: Gert Vermeer, Wilma Vermeer en Erwin Brom
Wij zullen persoonlijk ervoor zorgen dat de overige leden hun speldjes in ontvangst kunnen nemen.

 

KAMPIOENEN! Kieviten 3 is kampioen!

De heren van Kieviten 3 hebben zaterdag 27 mei het seizoen geweldig afgesloten tegen de directe concurrent SDVB.In een spannende wedstrijd tegen SDVB 11, was een gelijkspel voldoende voor het kampioenschap.

In de rust keken de mannen van Kieviten 3 nog tegen een 3-1 achterstand aan maar in de tweede helft keerde ze de wedstrijd om en met een overwinning van 4-5 was de winst binnen en daarmee ook het Kampioenschap van 2022-2023.

Gedurende het seizoen weet het team 19 keer te winnen en laten ze slechts drie keer punten liggen.

Uiteindelijk eindigt het derde met 57 punten uit 22 wedstrijden boven aan de ranglijst.

Gefeliciteerd heren!

Voorthuizen Straalt! 

De deuren van De Kieviten staan op 9 april voor iedereen open, tijdens ‘Rondje Voorthuizen’. Kom jij ook een kijkje bij ons nemen? Het voetbalprogramma is als volgt:

Jeugd:
09:00 De Kieviten JO8-1 – Rood-Wit ’58 JO8-2
10:00 De Kieviten JO14-1 – VVOG JO14-3JM

Dames:
12:00 De Kieviten VR1 – ST Rood-Wit’58/SDC Putten VR1

Heren:
13:45 De Kieviten 2 – WWNA 2
15:30 De Kieviten 4 – Sparta Nijkerk 10

Sinterklaasactie!

Vanuit de jeugdteams wordt er een Sinterklaasactie gehouden! Met deze actie kunnen jullie heel veel lekkers kopen wat rond de tijd van Sinterklaas gesnoept kan worden. Tot 13 november liggen er intekenlijsten op een tafeltje naast de bar in de kantine. Vul in wat je graag wilt kopen, hoeveel stuks en betaal gelijk. Reken af via de QR-code, of leg het geld contant -en gepast- in het bakje.

De ophaalmomenten zijn op woensdag 24 november van 18.00 tot 20.00 en op zaterdag 27 november van 9.30 tot 11.30 in de kantine van de Kieviten.

We hopen natuurlijk dat jullie de kids willen helpen om zoveel mogelijk op te halen. Zijn er vragen dan zijn Teunie Brons 0614346295 en Annette van Drie 0615593616 bereid om die te beantwoorden.

Bekijk hier het assortiment! 

 

 

Vrijwilligers gevraagd!

Een voetbalvereniging draaiende houden zonder vrijwilligers is onmogelijk en dat geldt ook voor De Kieviten. Gelukkig hebben we een brede groep aan vrijwilligers die zich op tal van gebieden inzetten. De één is meerdere keren per week langs of op onze velden te vinden en een ander zet zich incidenteel in. Voor allen geldt dat ze het werk met plezier doen, maar ook beseffen dat het nodig is.

We zijn op dit moment druk bezig een aantal zaken op te pakken rondom het onderhoud van de accommodatie. Ook kunnen er weer toernooien en andere activiteiten worden georganiseerd. Hiervoor stellen wij de hulp van vrijwilligers erg op prijs. Samen gebeurd er immers het meest!

Ook zijn we opzoek naar vrijwilligers voor achter de bar. En laten we eerlijk zijn,  we hebben niet alleen de inkomsten nodig van de bar, maar zonder bar is er ook geen gezelligheid tijdens en na de trainingen en wedstrijden.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie neem dan contact op met Jeroen Aalten: jahaalten@hotmail.com

Afscheid Voorzitter Erik Dekker

23 augustus 2021 nam Erik Dekker afscheid als voorzitter bij onze voetbalvereniging. Hij is in 2014 gestart als bestuurslid bij de club. De afgelopen 5 jaar is hij voorzitter geweest. We zijn Erik erg dankbaar voor al zijn verdiensten binnen het bestuur. Gelukkig blijft Erik betrokken bij de club, als speler van Zondag 2, maar ook door al zijn werkzaamheden bij de verschillende commissies waar hij in zit. We hebben Erik verrast met een mooie bos bloemen en verschillende cadeaubonnen van sponsoren, waarvoor dank! Nogmaals bedankt Erik!

Vacaturealert van één van onze sponsoren!

Bij RIX dienstverlening zijn wij opzoek naar een nieuwe collega. Ben jij iemand die graag buiten aan het werk is, die het leuk vind om fysiek werk te verrichten in teamverband, woon jij in de omgeving van Barneveld en ben je meerdere dagen in de week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer over deze vacature op onze website www.rixdienstverlening.nl/vacature of neem direct contact met ons op!

25 September open dag Walking Football

Op zaterdag 25 september van 10.00 uur tot 14.00 uur organiseert v.v. De Kieviten (afdeling “OldStars Walking Football”) een open dag voor 55-plussers.

Tijdens deze dag kunt u kennismaken met het landelijk razend populaire voetbalspel voor ouderen.

Op het programma staan:

  • Korte uitleg over de spelregels en het programma
  • Gezamenlijke warming up
  • Verschillende speelse oefenvormen
  • Demonstratiepartijen

Aan al deze activiteiten kunt u actief deelnemen, dus vergeet niet uw sportschoenen mee te nemen….

Tijdens deze dag zullen wij u uitgebreid informeren over deze aangepaste voetbalvariant en alle vragen waar u mee zit beantwoorden.

Wilt u meer weten? U kunt natuurlijk contact zoeken.

Jeroen Aalten

(secretaris, via info@de-kieviten.nl)

Gerard Rijksen    

(contactpersoon OldStars, gerrijk@gmail.com / 06 4713 1015)

Kievit in het zonnetje

Afgelopen week heeft Luna haar interview mogen doen na een warme training en is zij daarmee letterlijk een ‘Kievit in het zonnetje’! ⚽☀️

Kievit in het zonnetje

De laatste ‘Kievit in het zonnetje’ is al even geleden, deze keer Sem aan het woord. Hoe fijn is het dat we wel lekker mogen trainen? Hopelijk snel weer wedstrijden!

Korting bij Dojo Huigenbos voor leden van De Kieviten

Dojo Huigenbos en De Kieviten zijn al een tijdje buren van elkaar en hebben nu de handen ineen geslagen om voor hun leden iets extra’s te doen!
Vanaf 1 januari 2021 kan je 10% korting krijgen bij Dojo Huigenbos als je spelend lid bent van De Kieviten. Bij het afsluiten of verlengen van je abonnement bij Dojo moet je aangeven dat je lid bent van De Kieviten en je ontvangt 10% korting per maand op je lidmaatschap bij Dojo Huigenbos.
Voorwaarden:
* Geldt alleen voor spelende leden    
* Minimaal een abonnement voor een half jaar

Kievit in het zonnetje

Deze maand in ‘Kievit in het zonnetje’: Nathan uit JO12.

Nieuw! Elke maand een Kievit in het zonnetje

Deze maand Emily Roozendaal.

Shirtsponsor Walking Football

Donderdag 18 april 2019 heeft het walking football-team van V.V. De Kieviten voor het eerst deelgenomen aan een mini-toernooi, georganiseerd door voetbalvereniging S.V. ’t Harde. Bij deze gelegenheid hebben de OldStars ook hun nieuwe shirts gepresenteerd. Hiervoor willen wij graag onze sponsor, de firma “Blue Label” uit Voorthuizen, bedanken die op een schitterende wijze de bedrukking heeft verzorgd.

Voor een uitgebreid verslag, zie: https://www.de-kieviten.nl/walking-football-nieuws/

dsc01342    dsc01323

Start Walking Football

V.V. de Kieviten is trots om bekend te mogen maken dat wij vanaf het nieuwe voetbalseizoen van 2018 starten met Walking Football.

Walking Football is bedoeld voor mannen vanaf 60 jaar. Het doel is om de gezondheid te verbeteren en daarbij een gezondere leefstijl.

Voor meer informatie, kijk even onder het kopje ‘Walking Footbal‘.

Nieuwe website

Alles heeft een opfrisbeurt nodig, ook een website. Sinds december 2016 heeft V.V. de Kieviten zich versterkt met een nieuwe website waarop alle ins en outs te vinden zijn. Deze website zal niet alleen op zaterdag of zondag te bewonderen zijn, maar de gehele week.

We wensen je veel plezier toe op deze website.