V.V. de Kieviten - anno 1932
De gezelligste club van de Veluwe!

Contributie

De contributietabel is als volgt:

Sectie  Contributie per jaar  Vrijwilligersbijdrage  Vrijwilligersuren*
Senioren, spelend lid, 16 jaar en ouder  130  110  16 
Senioren, 7 vs 7, 16 jaar en ouder  130  110  8 
Senioren, trainend lid, 16 jaar en ouder  130       
Junioren, spelend lid, 12 tot 16 jaar  90       
Pupillen, spelend lid, tot 12 jaar  90       
Walking Football  60       
Niet spelend lid  60      

*Vrijwilligers bijdrage
De vrijwilligers bedrage wordt kwijtgescholden als je 16 uur of meer vrijwilligersuren hebt gedaan. Eén keer per jaar wordt er een vrijwilligers dag georganiseerd, waarbij leden kunnen helpen met het onderhoud van het terrein en de accommodatie. Ook kun je tussendoor een aantal bardiensten om bij de 16 uur te komen. Uiteraard kun je ook op andere manieren nuttig zijn voor de club, hiervoor kun je terecht bij het bestuur. De vrijwilligersbijdrage is een borg die vooraf dient te worden betaald. Als je het seizoen voldoende uren maakt, dan stel je borg veilig, en hoef je het volgende seizoen geen vrijwilligersbijdrage te betalen. Wanneer je de club verlaat, en je hebt genoeg vrijwilligersuren gemaakt, dan krijg je de vrijwilligersbijdrage teruggestort.

Betaling contributie via NIKKI
De Kieviten is overgestapt voor het innen van de contributie overgestapt van ClubCollect naar NIKKI. Hier lees je wat dit inhoudt.

Word lid bij De Kieviten!

 

Leden ontvangen 10% korting bij Dojo Huigenbos!
Dojo Huigenbos en De Kieviten zijn al een tijdje buren van elkaar en hebben nu de handen ineen geslagen om voor hun leden iets extra’s te doen! Als spelend lid bij van De Kieviten kun je 10% korting krijgen als je een abonnement bij Dojo Huigenbos neemt.

Bij het afsluiten of verlengen van je abonnement bij Dojo geef je aan dat je lid bent van De Kieviten en je ontvangt 10% korting per maand op je lidmaatschap bij Dojo Huigenbos.

Voorwaarden:

  • Geldt alleen voor spelende leden
  • Minimaal een abonnement voor een half jaar

Stopzetten contributie na opzegging van het lidmaatschap
Opzegging als lid kan alleen schriftelijk via secretaris@de-kieviten.nl. Tijdens het seizoen is het niet mogelijk op de contributie vroegtijdig op te zeggen. Het is het gehele jaar mogelijk om de contributie voor het volgende seizoen op te zeggen.