V.V. de Kieviten - anno 1932
De gezelligste club van de Veluwe!

LID WORDEN?

Heb je altijd al gedroomd over een carrière bij V.V. de Kieviten? Pak dan nu je kans en meld je vandaag nog aan door onderstaand formulier in te vullen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan even contact op met Erik Dekker via 06-44832846.

We zien je graag verschijnen op onze mooie club!

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan V.V. De Kieviten (Oude zeumerseweg 3, 3781 MH Voorthuizen en incassant ID NL78ZZZ401220950000) om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van V.V. De Kieviten. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Ook kunt u contact opnemen met V.V. de Kieviten op e-mailadres: penningmeester@de-kieviten.nl.
Let op: voor jongens en meisjes onder de 16 jaar geldt dat wij de inschrijving pas compleet kunnen maken als een ouder of voogd een toestemmingsverklaring verwerking persoonsgegevens minderjarigen tekent. Deze toestemmingsverklaring kunt u vinden op de website onder het kopje privacybeleid. U kunt deze opsturen naar Oude Zeumerseweg 3, 3781 MH, Voorthuizen, t.a.v. Administratie. U kunt er ook voor kiezen om dit rechtstreeks bij De Kieviten af te geven. Zet ook dan op de envelop "t.a.v. administratie".