V.V. de Kieviten - anno 1932
Trainingsavond heren: donderdagavond 19:30-21:30

Corona regels bij de Kieviten

Corona-maatregelen per 29 september 2020

Het kabinet heeft maandagavond 28 september een aantal extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf dinsdag 29 september 18:00u en gelden minimaal voor de komende drie weken. Voor het voetbal betekent dit:

  1. Geen publiek meer toegestaan
    Helaas bent u de komende drie weken niet welkom om te komen kijken. Ook geblesseerde spelers blijven thuis. Ouders die hun kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijd rijden, vallen als benodigde chauffeurs onder teambegeleiding en niet onder toeschouwers.
  2. Alle sportkantines gaan dicht
    De kantine is dicht, er wordt wel thee verzorgd in de rust.
  3. Aanmelden teams

De leider meldt zich buiten bij de kantine, waar hij/ zij vervolgens een sleutel van de kleedkamer krijgt.

  1. Kleedkamer

De teams krijgen wanneer twee kleedkamers toegewezen. Douchen is toegestaan, maar houd hierbij altijd rekening met de geldende richtlijnen.

  1. Dug-out

Reservespelers en teamofficials boven de 18 jaar moeten 1,5m afstand van elkaar houden, ook op de reservebank.

  1. Vervoer

Wanneer je met personen uit meerdere huishoudens plaatsneemt in één auto is het advies om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder.

Tot slot
Het bestuur van V.V. De Kieviten wil benadrukken dat wij ons uiterste best doen om alle voetbalactiviteiten op een zo veilig mogelijke manier te organiseren maar dat wij dit uiteraard niet alleen kunnen doen. Denk met gezond verstand en neem je verantwoordelijkheid.